Last van uitgroei? Zo los je het op

Niet naar de kapper kunnen is heel vervelend. Zeker als je je haar verft. Na een paar weken ga je toch die uitgroei zien. Vaak doet dit je kapsel niet veel goeds en staat een uitgroei slordig.

Vrolijk van je eigen spiegelbeeld word je dan (meestal) niet. Gelukkig zijn er producten op de markt die je tijdelijk van je uitgroei af kunnen helpen.

Life Stuff Magazine heeft deze twee producten getest en zijn over allebei de producten zeer tevreden: 

Ben je blond?

Voor blondies is John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Hairspray favoriet. Ben jij van jezelf donkerblond en heb je je haar opgelicht? Dan is deze spray de uitkomst. Je licht je haar geleidelijk op in drie tot vijf keer. Weg uitgroei.

Gebruik het niet te vaak want voor je het weet is je haar veel te licht. Je sprayt het op handdoek droog haar. Kam het vervolgens wel uit, zodat het er natuurlijk uitziet. Na tien keer is je haar maximaal opgelicht. De spray bevat citrus en kamille en is hittebestendig. Je kan je haar dus meteen stylen.

Tijdelijk je uitgroei bijwerken?

Heb je nou bruin of zwart haar? Met Magic Retouch van L’Oréal Paris bedek je snel je haaruitgroei, ook als je onderweg bent. Dit werkt ook goed als je grijs haar hebt. Weg uitgroei!

De spray is tijdelijk, want je wast het er gewoon weer uit. Je moet het aanbrengen op droog haar en houd de spray ongeveer tien cm van het haar en spuit het met een rustige beweging op de uitgroei.

Allebei de producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Vaak zijn er goede aanbiedingen, zoals 1 + 1 gratis. Goed in de gaten dus!

Lees ook: DIY: zo maak je wasbare wattenschijfjes

(BTW: Dit artikel is niet gesponsord!)

Please follow and like us: