Getest: huidverzorgingsproducten zonder poespas

Ken jij Simple Skincare? In de Uk is dit merk heel erg populair, het is daar zelfs de nummer 1 huidverzorgingsmerk, maar in Nederland hoor je er (nog) niet veel mensen over. Ook al is het merk hier alweer een tijdje verkrijgbaar.

De producten bevatten geen harde ingrediënten, zoals onnodige toevoegingen van parfum en kleurstoffen. Iets wat heel erg fijn is voor een gevoelige huid. Het is nog altijd niet heel erg sexy om met rode vlekken rond te lopen.

Meisjes uit het zuiden
Naast dat wij een gevoelige huid hebben, proberen wij ook al een tijdje te letten op de ingrediënten in onze verzorgingsproducten. Soms schrik je je wezenloos als je ziet wat er soms allemaal in een product zit. Daarom waren wij blij verrast door Simple Skincare.

Afgelopen maand hebben wij de moisturiser, de nachtcrème en de moisturising facial wash uitgetest van het merk. Als ‘meisjes uit het zuiden’ vinden wij gezichtsverzorging natuurlijk heel erg belangrijk, dus was het wel een beetje spannend hoe het uit zou pakken. Ook omdat de prijs heel erg gunstig is, de prijzen van de producten zitten tussen de 3,49 euro en 9,99 euro. En wat kun je dan verwachten, als de prijs zo laag is…

Simple Hydrating Light Moisturiser
Wij beginnen (bijna) iedere dag, voordat we onze make-up op doen, met een moisturiser. Daarvan vinden wij het belangrijk dat het snel intrekt en fijn uit te smeren is op de huid. En dat doet deze moisturiser. Ook hydradeert het de huid heel erg goed. Daarnaast hebben wij geen last gehad van rode vlekken na het gebruiken van het product. Oftewel: onze oude moisturiser is de deur uit en deze van Simple is nu ons vaste product. 

Het product krijgt van ons een 9! 

Lees ook: Thijske maakt haar eigen zeep: ‘Al 17 verkooppunten’

Simple Hydraterende Nachtcrème
Als we heel eerlijk zijn, missen we wel een crème die lekker ruikt. Dat doet deze nachtcrème niet. Maar het feit dat er geen kunstmatige geur- en kleurstoffen in dit product zitten, maakt heel veel goed. Deze crème van Simple voelt wel een stuk dikker aan dan de moisturiser en smeert daardoor een stuk minder goed uit. Ook plakt je huid een beetje na het aanbrengen (wacht dus nog even met naar bed gaan, anders plakt je kussen ook). Maar de huid voelt daarna zacht aan en we hebben geen last gehad van een geïrriteerde huid. In de winter hebben wij ook snel last van een droge huid en sinds we deze deze crèmes gebruiken, is dit een stuk minder.

Wij zijn dan ook erg tevreden en geven dit product een 8. 

Simple Hydraterende Gezichtsreiniger
Door moeders is ons altijd geleerd om voordat je naar bed gaat, je make-up van je gezicht af te halen. Sinds we make-up gebruiken doen we dit dan ook. Maar soms hebben we wel de neiging om alleen de make-up van onze ogen te halen en de rest van ons gezicht te vergeten. Sinds we deze gezichtsreiniger in de douche hebben neergezet, vergeten we dit niet meer. Het mooie is dat je maar een klein beetje hoeft te gebruiken, hierdoor kun je maanden met de tube doen. Ook van dit product hebben we geen huidirritaties gehad en merken we dat onze huid na het reinigen erg zacht aanvoelt.

Wij zijn heel erg tevreden over dit product, ook qua prijs, dus het krijgt van ons een 9. 

De producten zijn in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat, die vaak ook nog eens acties heeft op de producten van Simple. Hou dit dus in de gaten en sla dan groot in ;-).

Voor meer nieuws over beautyproducten klik dan hier om naar onze rubriek ‘Beauty’ te gaan.

* Dit is geen gesponsorde post. 

Please follow and like us: