Hebben: L’Oréal Paris x Isabel Marant-collectie

Het is eindelijk zover: de L’Oréal Paris x Isabel Marant-collectie is verkrijgbaar. De collectie bestaat uit vijf producten: variërend voor de lippen, de wangen en de ogen. Uiteraard kun je met de producten vooral voor een natuurlijk effect gaan, maar ook een smokey effect.

Isabel Marant wilde een natuurlijke en toch opvallende look maken waar je weinig producten voor nodig hebt. En dit is zeker gelukt! Haar favoriet zou de signature rode lippenstift zijn.

Onze favoriet?

Skin beautifier
Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder highlighter. En is het nog best een klus om een goede te vinden. Het is eigenlijk ook een ‘skin beautifier’ die je inzet als highlighter, maar het kan ook oneffenheden verdoezelen.

Lees ook: Dit zijn dé 3 musthaves van dit moment

Voor meer nieuws over beauty, fashion en interior ga dan naar onze rubriek ‘Style’. 

Please follow and like us: