Dit zijn dé 3 musthaves van dit moment

Meisjes uit het zuiden weten hoe belangrijk het is om er verzorgd uit te zien. Nergens in Nederland zie je (althans volgens ons) zoveel meisjes en vrouwen in mooie jurkjes en rokken over straat gaan.

Maar ergens blijven ze ook echte ‘Nederlanders’ en zijn meisjes uit het zuiden altijd op zoek naar de beste koopjes en willen ze ook graag rekening houden met het milieu.

En ja, dan kun je op dit moment niet zonder deze producten:

1. Dior Backstage Eye Palette 

J’adore Dior! Ja, dat doen wij! En visagisten ook! Dior heeft recentelijk een nieuwe beautylijn uitgebracht genaamd Dior Backstage. En wij zijn verliefd. Vooral op de oogschaduw van de lijn. Het mooie is dat er ook een primer (hier kunnen wij eigenlijk niet meer zonder) bij zit. De paletten zijn verkrijgbaar in twee tinten: een warme tint en een koude tint. Wij zijn gegaan voor de ‘warm neutrals’. Het palet is verkrijgbaar via Douglas.nl.

Oh en kijk ook eens naar de foundation van deze lijn. In maar liefst 40 kleuren verkrijgbaar.

2. Zeep van havermout 

Ja, je leest het goed. Een favoriet op dit moment, ook onder de douche, is de handgemaakte zeep van havermout van Het Zeeplokaal. Oprichter Thijske Noordhoek is op den duur deze zeep zelf gaan maken, omdat zij klaar was met ellenlange, onbegrijpelijke product labels. Ze wilde precies weten wat ze op haar huid smeerde. En daar zijn wij heel blij. Het mooie is ook dat je de zeep kan gebruiken op de wastafel, maar ook onder de douche. Zeg maar dag tegen al die flessen zeep in je badkamer. Zo denk je ook nog een beetje aan het milieu.

‘Geen  ellenlange, onbegrijpelijke product labels’

De havermout zeep is een scrubzeep. De havermout zorgt voor een zachte scrub. Pluspunt: ze hebben geen etherische oliën gebruikt en enkel rijke plantaardige oliën zoals onder andere castorolie.

Onder andere verkrijgbaar bij Hutspot in Eindhoven.

3. Scarf-dress

Wij vinden het heel verstandig om goed na te denken over wat je koopt. Je kan wel de H&M en de Zara leegkopen iedere week, maar daar schiet je niet veel mee op. Maar heel af een toe is het wel fijn om de jurk van het moment in je kast te hebben hangen. Om hier dan een vermogen aan uit te geven (lees: dat geld kun je beter besteden aan die ene mooie winterjas) kun je voor een fijn prijsje terecht bij de Zara.

De scarf-dress is op Instagram al een hit. Snelheid is wel geboden, want straks is de jurk weer zo uitverkocht.

Foto: Zara.com

Lees ook: Hier moet je zijn tijdens de uitverkoop

Voor meer nieuws over beauty, fashion en interior ga dan naar onze rubriek ‘Style’. 

Please follow and like us: