Kasteel TerWorm is HET terras van deze zomer

Als je zin hebt om neer te strijken op een terras denk je er vaak niet meteen aan om naar Heerlen te gaan. Maar laat je daar nou net een van de mooiste terrassen van Nederland hebben. Dit jaar staat het terras van kasteel TerWorm zelfs op nummer 2 in de Terras Top 100 van 2018.

‘Alles voelde oprecht en open. De ontvangst was perfect’, zo schrijft Misset Horeca op haar website. En dit kunnen wij alleen maar beamen. Wij komen hier namelijk al een paar jaar erg graag.

Zorgvuldig
Naast dat je er heel lekker en uitgebreid kan lunchen of dineren, is daar een drankje doen een feest. Je krijgt namelijk bij je drankje altijd iets te eten. Hieraan zie je dat er over echt alles zorgvuldig is nagedacht.

Versnaperingen
Op de gewilde terrassen is het vaak heel druk en heb je soms moeite om elkaar te verstaan, maar hier zit je op een goede afstand van je buren, waardoor je (bijna) altijd in rust kan genieten van je versnaperingen.

Trouwen
Het is ook de moeite waard om even binnen rond te neuzen. Het is naast een restaurant, namelijk ook een hotel waar je prachtig kan overnachten. En als je trouwplannen hebt, is deze locatie misschien wel een goede optie om te gaan bekijken. De omgeving is prachtig, naast dat je er heerlijk kan wandelen, kun je er ook prachtige trouwfoto’s maken.

Waar moet ik zijn?
Terworm 5, 6411 RV Heerlen

Lees ook: 3x de leukste terrassen in Maastricht

Voor meer hotspots ga dan hier naar onze Food rubriek! 

Please follow and like us: