Hotspot van de week: The Commons Restaurant in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt in het centrum van Maastricht en is een aangename verrassing in de misschien wel meest bourgondische stad van Nederland.

The Commons Restaurant is onderdeel van The Student Hotel – als je daar nog geen kijkje hebt genomen haast je dan want het is prachtig – maar je kan hier ook gewoon als niet-gast naar toe.

Wereldwijde invloeden
Bij The Commons kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner en blijven tot laat open. Naast eten – keus genoeg met een menukaart met wereldwijde invloeden – kun je er dus ook prima borrelen en als je alleen even een koffie wil doen is dat ook geen probleem. Wat in de lente en zomer ook heerlijk kan op het terras.

Foto’s
Naast lekker eten en drinken kun je heel goed foto’s maken (doet het leuk op Instagram) bij The Commons. Het interieur vraagt er bijna om! Op dit moment vind je er vooral studenten (die daar vaak heel ontspannen zitten te studeren), maar ook de locals zijn de nieuwste hotspot van de Limburgse hoofdstad aan het ontdekken.

Wil je je nieuwe hotspot niet missen buiten Maastricht of ook ergens anders ontdekken? The Commons heeft inmiddels verschillende vestigingen in Nederland. Naast die in Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam City is er sinds deze maand ook een vestiging in Amsterdam-West.

Waar moet ik zijn? 
Sphinxcour 9A, Maastricht

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: 
Hotspot van de week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Please follow and like us: