Het volwassen drinkpakje: handig en lief voor het milieu

Probeer jij ook altijd een eigen flesje water bij je te hebben onderweg? Naast dat het goed is voor het milieu – zo verspil je geen plastic – is het ook nodig om voldoende water te drinken op een dag.

Het grote nadeel is dat veel waterflessen groot en zwaar zijn. En dat het je bijna verplicht om een grotere tas mee te nemen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een flesje dat makkelijk mee te nemen is en niet te zwaar is.

Rietje
Met ‘Drink in the Box’ heb je eerder het gevoel dat je een groot drinkpakje bij je hebt, dan een hele fles met water. Door het compacte formaat en het rietje is het dan ook heel geschikt om mee te geven aan je kinderen naar school. Vinden je kinderen alleen water niet zo lekker? Dan geef je het water een smaakje door bijvoorbeeld een citroen in het water te doen.

Slimme producten
Het product is onder andere door Wereldmama in Nederland op de kaart gezet. Dit bedrijf is opgezet door twee ondernemende moeders: Manon van der Molen en Patricia Stoot. Manon richtte Wereldmama/ Brightmum op in 2010, nadat zij een herbruikbaar lunchzakje, Lunchskin, cadeau kreeg en die nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Zo ontstond het idee om slimme producten voor jong & oud te distribueren in Europa. Producten die zijn bedacht en ontwikkeld door ouders en die staan voor More Health & Zero Waste in onze wereld. Patricia sloot zich in 2013 aan bij het bedrijf.

De producten zijn niet alleen geschikt voor kinderen. Volwassenen kunnen ze ook prima gebruiken. Steeds meer mensen beseffen dat je zuinig moet zijn op onze wereld, en deze producten passen bij deze gedachte.

Wij nemen onze Drink in the Box in ieder geval overal mee naar toe!

Het product is inmiddels ook in Limburg te koop!
– Sjieke Boel in Maastricht
– Something New Store in Wijnansrade
– Dasousa in Geleen (via workshops)
Online te koop via drinkinthebox.nl en shopbrightbrands.eu.

Lees ook: De mooiste rieten tassen zonder een vermogen kwijt te zijn

Please follow and like us: