De mooiste rieten tassen voor een prikkie

Een tas van Chanel, Mulberry of Gucci is altijd goed, maar dit seizoen kun je ook niet zonder de rieten tas. Je wil je dure designertas natuurlijk mooi houden en dan is een rieten tas een stijlvol alternatief om mee te nemen naar het strand of het park.

Je kan kiezen voor een rieten mand, maar een rieten tas is net wat hipper. Een mooie bekomstigheid is dat deze tas helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij deze adresjes scoor je de tas voor een prikkie.

Dille & Kamille
Het is altijd fijn vertoeven in het mini-warenhuis Dille & Kamille. Naast dat je er (bijna) alles kan krijgen voor je keuken, verkopen ze er ook de leukste rieten tassen. Op social media worden de tassen dan ook geregeld gespot. Het is hierdoor altijd even afwachten of ze op voorraad zijn bij het warenhuis. Andere (grote) pluspunt: de tassen zijn tussen de 16 euro en de 23 euro.

 

Zara
Okay, wie is er niet gek op de Zara? Naast betaalbare kleding, kun je hier goed terecht voor mooie accessoires en tassen. Voor nog geen 40 euro slaag je ook hier. De rieten exemplaren die je bij de Zara krijgt, zijn ook erg geschikt om mee te nemen naar een feestje en goed te combineren met een jurkje.

Allebei de winkels vind je in het centrum van Maastricht.

Lees ook: Hier moet je zijn tijdens de uitverkoop

Please follow and like us: