Dit zijn de favoriete beautyproducten van Meghan Markle

Eigenlijk kan niemand meer om Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, heen. Zo schittert ze op menig cover en wil de hele wereld alles van haar weten. Van roddels rondom haar familie tot haar favoriete beautyproducten. We komen hierdoor (bijna) alles te weten van de vrouw van prins Harry.

Ons oog viel op een artikel waar Markle vertelde wat haar favoriete beautyproducten zijn. Een van die producten is namelijk nog geen 10 euro. Meestal gebruiken celebs juist producten die een stuk meer kosten (krijgen ze gratis of prijzen ze tegen betaling aan).

Maar toen Meghan liet weten fan te zijn van Nivea en NARS vonden wij het tijd om deze producten toch eens te testen.

Foto: @KensingtonRoyal (Twitter)

Nivea Skin Firming Hydration Lotion
Al meerdere malen laat Meghan in interviews weten helemaal gek te zijn van een bodylotion van Nivea. “Het is eerlijk gezegd mijn favoriete lotion op de markt. Het is zo betaalbaar en mijn huid ziet er door de lotion geweldig uit. Ik zou er een hele doos van kopen als ik er een kon vinden”, laat ze weten aan BeautyBanter.

Wij gebruiken deze bodylotion inmiddels dik een maand en zijn (net als) de oud-actrice dik tevreden. Wij hebben vaak last van een droge huid, maar sinds we deze lotion gebruiken is dit verleden tijd. Dit is dus een keeper.

NARS Blush Orgasm
Aan allure.com laat de ex-actrice weten helemaal fan te zijn van NARS Blush in de kleur Orgasm. “Ik gebruik deze blush tijdens het filmen, maar ook gewoon thuis. Het geeft je huid een mooie glow”, zo laat Meghan weten.

Nou is deze blush misschien wel de meest geliefde blush in de wereld, dus het is niet echt een verrassing dat dit product ook in de tas van Markle te vinden is.

Wij denken hier hetzelfde over: deze blush is een blijvertje. De prijs is best pittig, zo’n 31 euro, maar je krijgt waar voor je geld. Wij gebruiken het nu iedere dag, en willen eigenlijk geen andere blush meer…
(De blush kun je bestellen via de Bijenkorf.)

Lees ook: 3 x de musthaves uit de Parijse apotheek

 

Please follow and like us: