Hotspot van de week: Eetcafé Aon’t Bat in Eijsden

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt aan de Maas in Eijsden.

Deze week: Eetcafé Aon’t Bat in Eijsden

Niet ver van Maastricht ligt Eijsden. Een prachtig plaatsje waar veel gezellige restaurants en cafés te vinden zijn. Onze favoriet van dit moment is wel eetcafé Aon’t Bat. Naast een prachtig uitzicht, kun je hier ook terecht voor een heerlijke lunch of diner.

‘Sjiek’ 
In het zuiden gaan mensen zondag op ‘sjiek’ en wordt er uitgebreid genoten van een heerlijke lunch met familie of vrienden. Aon’t Bat is hier de perfecte plek voor. Van heerlijke broodjes, salades (onze favoriet, en vaak alleen in Limburg te verkrijgen: Salade Val Dieu) tot een varkenshaasje. Tijdens de lunch is alles mogelijk. 

Terras
In de zomer kun je ook genieten van het heerlijke terras met uitzicht op de Maas. Het is daar dan heerlijk vertoeven. Ben je uitgegeten? Dan adviseren wij nog een heerlijke wandeling door de natuur te maken.

Waar moet ik zijn?
Bat 9, Eijsden

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Lumière Cinema Restaurant Café 
Lees ook: Hotspot van de week: Restaurant Bijzonder in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Please follow and like us: