Zo maak je je huid klaar voor de lente en zomer

De lente is begonnen en we hebben al heel wat mooie dagen gehad. Eindelijk weer de jurkjes uit de kast en lekker in de zon op het terras zitten. Helaas voor veel mensen ook de periode dat het gezicht wat vettiger is, wat resulteert in een glimmende huid waar make-up minder goed op pakt.

Het is voor niemand onbekend dat voldoende drinken (1,5-2 liter water), het goed verzorgen van je huid en het gebruik maken van een dagcrème met SPF-factor, dan belangrijk is.

Maar wat als dit niet voldoende helpt, om je glimmende huid tegen te gaan? Het antwoord is te vinden in een potje: Filorga Time-Filler Mat.

Injecties
Filorga Laboratories begon als producent van hyaluron zuur injecties, anti-aging therapiën en glycol peelings, maar hebben hun kennis inmiddels ook gebundeld in een groot aanbod aan huidverzorgingsproducten. Hierbij ontwikkelden ze tevens de Time-Filler Mat, een van de weinige matterende crèmes die hun naam ook écht waar maakt. Met slechts een kleine hoeveelheid (vingertopje) zorgt deze crème voor een mooie rustige en matte huid waar je de rest van de dag niet meer naar om hoeft te kijken. Pluspunt: deze lijn is oorspronkelijk ontwikkeld om rimpels aan te pakken.

Lees ook: Van deze budgetmascara krijg je bizar lange wimpers

90 euro
Geen klein prijsje ( zo’n 90 euro), maar wel een royaal potje waar je een jaar mee kunt doen. Voor een optimaal gebruik breng je eerst een beetje dagcrème aan (denk ook aan een zonnebrandcrème!) en als dit goed is ingetrokken een vingertopje Time-Filler Mat op je T-zones. Je ziet direct resultaat!

Nog even afwerken met een losse poeder en je bent klaar voor de zomer.

(Onder andere verkrijgbaar bij Douglas of op www.filorga.com) 

Lees ook: Blauwe of paarse mascara… Durf jij het aan?

Please follow and like us: