Inspiratieboost: zo style je manden

Manden zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit de winkels. En ze staan bij steeds meer mensen in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Je zou bijna wel kunnen stellen dat dit item niet meer kan ontbreken in je interieur.

Het is niet alleen handig om spullen in op te bergen, het staat ook nog eens heel gezellig.

Gastblogger Marijke deelt op haar Instagram (Marijke51) veel foto’s van haar prachtige interieur. En daar vind je veel rieten manden. “Ideaal om dingen in op te bergen, zonder dat het rommelig oogt. En het staat erg gezellig”, zo laat Marijke weten.

Aan Life Stuff Magazine laat Marijke drie manieren zien hoe je de manden het beste kunt stylen!

1. Planten
Dat manden handig zijn om dingen in op te bergen is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar ze zijn ook ideaal om kleine planten, takken of (nep)bloemen in kwijt te kunnen. Vooral in de keuken geeft dat een heel gezellig effect.

2. Manden als decoratie
Manden hoef je niet alleen te gebruiken om spullen in op te bergen, je kunt ze ook heel goed gebruiken als decoratie. Zo kan een mandje heel leuk op tafel staan of kun je een mandje ophangen op een rekje.

Lees ook: Interieurtrends 2018: Roze, upcyclen en huiselijkheid

3. Stijlvol opbergen
Door spullen op te bergen in manden, kun je die spullen ook gebruiken als decoratie. Je hoeft ze niet te verbergen. Het staat heel leuk naast een kast, bank of in de badkamer. Het is een goedkope manier van stylen, want zo kunnen je dekens, handdoeken en theedoeken door als decoratie.

Meer interieurtips? Volg Marijke51 dan op Instagram. Volgende maand nieuwe interieurtips van Marijke. 

Please follow and like us: