Hotspot van de week: Restaurant Bijzonder in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week is te vinden vlakbij de Sint-Pietersberg in Maastricht.

Deze week: Restaurant Bijzonder in Maastricht

Lees ook: Hier drink je de lekkerste cappuccino in Maastricht

Smashed avocado
Wil je het altijd drukke centrum van Maastricht ontvluchten? Neem dan eens een kijkje bij Bijzonder. Dit restaurant heeft een volledig biologisch concept, waarbij extra goed wordt nagedacht over de ingrediënten. En dit merk je bij alles wat ze serveren. Zo zijn wij erg fan van de ‘smashed avocado‘. Of je er nou gaat ontbijten, lunchen of dineren, je hoeft je niet schuldig te voelen, alles is gezond en lekker. Je kunt daar ook gerust vragen hoeveel suiker ergens inzit, of aangeven dat je graag glutenvrij eet. Ze houden rekening met je gezondheid.

Vluchten
Omdat het niet midden in het centrum ligt (het ligt aan de voet van de Sint-Pietersberg), zitten bij Bijzonder vooral de locals. Zeker op een zaterdag of zondag is er haast geen doorkomen aan in het centrum van Maastricht, dan is het heerlijk om te vluchten naar Bijzonder. Kun je meteen een wandeling maken door het mooie Zuid-Limburgse landschap.

Waar moet ik zijn? 
Luikerweg 33, Maastricht

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: 
Hotspot van de week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Please follow and like us: