Blauwe of paarse mascara… Durf jij het aan?

Over de kleur van je mascara hoef je over het algemeen niet lang na te denken. In 99 procent van de gevallen kies je automatisch al voor zwart. Maar hier zou zo maar eens snel verandering in kunnen komen.

De Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara van Estée Lauder is in zoveel mooie kleuren verkrijgbaar, dat je er helemaal hebberig van wordt.

Veel mensen durven niet snel te kiezen voor een gekleurde mascara, maar als je het goed aanbrengt, kan het een heel mooi effect hebben.

Foto: Instagram Estée Lauder

Zo doe je dat:
1. Kies eerst een mooie huidskleur tint oogschaduw uit en breng deze aan op de bovenoogleden. Breng deze kleur vervolgens ook aan onder het oog met een kwastje. Dit is een mooie neutrale basis voor deze look. Wil je het toch wat heftiger? Dan kun je voor een aardetint gaan met een rode basis.

2. Breng vervolgens op je wimpers (boven en onder) je favoriete gekleurde mascara aan. Voor een dramatisch effect breng je meerdere lagen aan. Wil je het subtiel aanbrengen? Dan heb je aan een laagje genoeg.

3. Breng een beetje rouge aan op je wangen.

4. Kies voor een neutrale kleur lippenstift of lipgloss.

En klaar!

Lees ook: Van deze budgetmascara krijg je bizar lange wimpers

Please follow and like us: