Hier drink je de lekkerste cappuccino in Maastricht

Ben jij ook een echte koffie lover? En ben jij ook zo gek op cappuccino? Dan weten wij waar je in de Limburgse hoofdstad moet zijn.

Wij kunnen namelijk heel erg genieten van een goede kop cappuccino, vooral op het terras of in een restaurant. En het liefst in een mooie stad. Wij hebben inmiddels dan ook al heel wat cappuccino’s gedronken en hebben door de jaren heen de leukste adresjes verzameld.

Bij deze drie adresjes in Maastricht kun je terecht voor een heerlijke kop cappuccino:

1. Bijzonder
In het centrum van Maastricht zitten heel veel goede koffietentjes, maar als je de drukte even wil ontvluchten dan zit je bij restaurant Bijzonder goed. Ze hebben een volledig biologisch concept, waarbij extra goed wordt nagedacht over de ingrediënten. Dit geldt ook als je er een cappuccino besteld. Naast een heerlijke ‘regular’ cappuccino, kun je er ook terecht voor een soja cappuccino.

Waar moet ik zijn?
Aan de voet van de Sint-Pietersberg vind je dit bijzondere restaurant.
Luikerweg 33, Maastricht

2. The Broth Bar
Een plek waar wij al vaker over hebben geschreven. Naast dat je bij deze ‘bouillonbar’ uiteraard heerlijke bouillon kan krijgen, ben je hier ook aan het goede adres voor een lekkere cappuccino. Daarnaast zit The Broth Bar misschien wel in de leukste wijk van Maastricht: Wyck. Naast heerlijke cappuccino, hebben ze ook taarten, gebak en stoofpotten. Allemaal biologisch en glutenvrij.

Lees ook: het interview met de eigenaresse van The Broth Bar.

Waar moet ik zijn?
The Broth Bar vind je in Wyck: Hoogbrugstraat 43A, Maastricht

3. Kafethéa
Als je op zoek bent naar een koffiebar waar je rustig kan zitten en kan genieten van een heerlijke kop cappuccino in het centrum van Maastricht, dan ben je bij Kafethéa aan het juiste adres. Deze vegan bar heeft namelijk heerlijke koffie. De koffiebar biedt plek om lekker te lezen, bij te kletsen of aan de lange gezellige tafel te werken. Naast de vaste klantenkring die Kafethéa al heeft opgebouwd weten inmiddels ook steeds meer toeristen het zaakje te vinden.

Waar moet ik zijn?
Mariastraat 6, Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht

Please follow and like us: