Hotspot van de week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt in de mooiste boekhandel van de wereld.

Deze week: Coffeelovers Dominicanen in Maastricht 

Coffeelovers is een begrip in Limburg en Noord-Brabant. Inmiddels zitten ze in Maastricht, Roermond, Nijmegen en Eindhoven, maar er is een locatie waar je echt moet zijn geweest en dat is Coffeelovers Dominicanen in Maastricht. Deze coffee hotspot in de Dominicanenkerk is gevestigd, volgens The Guardian, in de mooiste boekhandel ter wereld. Deze elfde eeuwse kerk is sinds 2008 verbouwd tot boekwinkel en bar.

Lees ook: Hotspot van de week: Van Wijck in Maastricht

In 2000 wordt de eerste vestiging opgericht van Coffeelovers. In die tijd was de koffie cultuur in Nederland nog heel anders, de hele espressocultuur bestond toen nog niet. In de jaren daarna opent Coffeelovers meerdere vestigingen, waaronder die in de Dominicanen kerk. Inmiddels is het een groot succes te noemen. Naast heerlijk koffie, kun je er ook terecht voor heerlijke lekkernijen. Heb je haast? Dan kun je ook gewoon je cappuccino meenemen.

Oh en wanneer je zit te genieten van je koffie kijk dan even naar boven!

Waar moet ik zijn?
Adres: Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Please follow and like us: