Van deze budgetmascara krijg je bizar lange wimpers

Wij hebben tientallen, misschien wel honderden mascara’s (tussen de drie euro en de zestig euro) uitgeprobeerd. Van mascara’s die amper iets deden, tot onze grote favoriet de Hypnôse Classic van Lancôme. Onze toilettas puilt inmiddels uit van al dat uitproberen.

Heel af en toe ontdekken we een nieuwe favoriet. Daar is de Essence Lash Princess False Lash Effect er één van.

Nepwimpers
Na L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara (rond de vijftien euro) is deze mascara van het budgetmerk Essence echt een verrassing. Het maakt je wimpers niet alleen langer, maar ook voller. Je zou bijna denken dat je nepwimpers hebt. Het effect is verbluffend. Zeker als je nagaat dat deze mascara nog geen vier euro is. Niet zo gek dus dat ook op social media de mascara veelbesproken is.

Lees ook: De grote mascara test: Lancôme, L’Oréal en Guerlain

De Essence Lash Princess False Lash Effect is verkrijgbaar bij Kruidvat. Omdat deze mascara vaak uitverkocht is (vind-je-het-gek), moet je soms even wachten tot er een nieuwe lading binnen is.

Lees ook: Is dit dé must-have schoen voor de winter?

Please follow and like us: