Hotspot van de week: Van Wijck in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt in de leuke wijk Wyck in Maastricht.

Deze week: Van Wijck in Maastricht

Er komen steeds meer plekken in Maastricht waar je lekker en gezond kunt ontbijten en lunchen. Bij Van Wijck is het eten ambachtelijk, zelfgemaakt of uit de streek en heel belangrijk, vers! Van heerlijke pancakes, gezonde salades, broodjes tot heerlijke muffins. Bij Van Wijck kun je terecht voor een uitgebreide brunch, maar ook als je snel even een kopje koffie wil drinken ben je aan het goede adres.

In de lente, zomer en herfst heeft Van Wijck ook een terras waar je kan genieten van het drukke stadsleven.

Lees ook: 3x gezond lunchen in Maastricht

Ben je een echte Maastrichtenaar? Dan ken je het warenhuis Maussen wel. In het pand waar het voormalige warenhuis zat, zit nu de hippe lunchzaak. Dit rijksmonument is nu helemaal gemoderniseerd. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht op een van de gezelligste straten van Maastricht!

Waar moet ik zijn?
Van Wijck zit vlakbij het centraal station in de Limburgse hoofdstad: Wycker Brugstraat 28.

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Please follow and like us: