Hier moet je zijn tijdens de uitverkoop

Mooie merken voor kleine prijzen. Nog even en dan is de sale alweer over. Niet getreurd, want dit betekent dat je op dit moment veel items met 70 procent korting krijgt.

En laat je nou in Maastricht heel goed kunnen shoppen. Maar bij welke winkels moet je nou zijn voor de leukste koopjes?

Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

1. Bijenkorf
We beginnen toch met een groot warenhuis. Maar wel een warenhuis met onze favorieten merken. Van Isabel Marant, Closed, By Marlene Birger tot Flippa K. Vaak zijn de kortingen tot en met 70 procent. Zo wordt een mooie trui van Marant niet 350 euro, maar 105 euro. Dat is toch mooi meegenomen?

Foto: Bijenkorf.nl

Waar moet ik zijn? 
Achter Het Vleeshuis 26, Maastricht


2. Shop Noir

Bij Shop Noir vind je betaalbare Franse, Nederlandse en Scandinavische merken. Zo verkopen ze het upcoming Nederlandse merk Mae & Ivy en kan je er terecht voor mooie basic shirtjes van onder andere Selected Femme. Maar ook de wat duurdere mooie winterjassen die meerdere seizoenen hip blijven verkopen ze bij deze kledingwinkel. Tijdens de sale is dit mooi, want ze hebben kortingen tot en met 60 procent.

Waar moet ik zijn? 
Shop Noir vind je op meerdere plekken in Maastricht. Onze favoriet is te vinden aan de Wyckerbrugstraat 38A. In dezelfde straat vind je ook Noir Shoes. Er zit ook een locatie achter de zij-uitgang van de Bijenkorf.

Lees ook: 3 x de leukste winkels in Wyck

3. Le Marais Deux
Le Marais is natuurlijk die leuke wijk in Parijs, maar in Maastricht draagt een van de leukste winkels van de stad deze naam. De collectie van de conceptstore bestaat voornamelijk uit Closed, Belrose, TOMS, maar ze verkopen er ook de nieuwste New Balance sneakers. En dat allemaal voor een fijne prijs. Daarnaast verkopen ze ook mooie sieraden en kaarsen. Ben je moe van al het shoppen? Dan kun je er ook heerlijk koffie drinken.

Waar moet ik zijn?
Maastrichter Heidenstraat 6-8, Maastricht

Lees ook: 3 x de beste koffiebars in Maastricht

4. Kiki’s Stocksale
Kiki Niesten is al tientallen jaren een begrip in Maastricht. Ze verkoopt de mooiste merk van Prada, Céline, Chloé, Alaïa tot Balenziaga. En het mooie is dat je bij Kiki’s Stocksale deze merken met een flinke korting kan krijgen. De kleur bepaalt wat jij betaalt! De winkel zit nog geen tien stappen van Kiki Niesten af, dus sla je slag! Oh, en inmiddels vind je deze winkel ook in Amsterdam aan de Herenstraat 38.

Waar ik moet ik zijn?
Stokstraat 33, Maastricht

Please follow and like us: