Hotspot van de week: Moeder de Gans in Teuven

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week vind je niet in Nederland, maar in België.

Deze week: Herberg Moeder de Gans in Teuven

Moeder de Gans is al jaren een begrip. Van heinde en ver komen mensen eten bij de herberg. En groei je op in Limburg, dan hebben je je ouders je al meerdere malen meegenomen naar deze plek.

Biologisch
Naast dat de gerechten huisgemaakt zijn en bestaan uit ambachtelijke en biologische producten van boeren en ambachtslieden uit de streek, is de plek waar het restaurant ligt erg mooi. Naast een heerlijke lunch of diner bij Moeder de Gans is het aan te raden om ook lekker te gaan wandelen.

Terras
Je kan kiezen om binnen te gaan zitten bij de open haard of in de veranda. Maar als het maar even mooi weer is, heeft het ook een mooi terras.

Mensen komen niet alleen voor de mooie natuur, maar natuurlijk ook voor het heerlijke eten. De echte Belgische frietjes, heerlijke salades (bijvoorbeeld Val-Dieu, onze favoriet) en een bierkaart waar je u tegen zegt. Als echte Bourgondiër kan je je hart ophalen bij Moeder de Gans. Of je nou komt voor een lunch of een diner, het is allebei even heerlijk. Denk er wel aan dat reserveren handig is!

 

Waar moet ik zijn?
Teuven-Dorp 60, 3793 Voeren, België

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Magisch Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals
Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: