Hotspot van de week: Magisch Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week vind je de komende weken op het Vrijthof in Maastricht.

Deze week: Magisch Maastricht

Lampjes, kerstbomen, een schaatsbaan en heel veel gezelligheid. In het zuiden weten we wel wat gezelligheid is. Magisch Maastricht zorgt dan ook voor veel vermaak in de laatste maand van het jaar. Met een schaatsbaan van 800 vierkante meter en een kerstmarkt waar je veel hapjes en drankjes kan vinden, kan je zelfs als echte Maastrichtenaar niet om het Vrijthof heen.

Reuzenrad
Naast het sportieve vermaak, staat er ook een reuzenrad met een uitzicht over heel Maastricht. En heel veel kost dit niet, voor 4 euro kun je namelijk genieten van het mooie uitzicht over de Limburgse hoofdstad.

Selfies
Ben je nog op zoek naar een goede plek om je kerstkaart van dit jaar te maken? Of je wil de ultieme selfie maken? Dan zit je bij Magisch Maastricht goed. Een grote kerstbal met alleen maar lichtjes zorgt voor een heel romantisch decor. Neem daar je lover maar mee naar toe!

Bourgondische genieten
Van poffertjes en wafels tot heerlijke glühwein. Doe een rondje kerstmarkt om van al dit lekkers te genieten. Lekker eten hoort tenslotte bij de feestdagen.

Waar moet ik zijn?
De kerstmarkt is van 2 december tot 1 januari geopend en is te vinden op het Vrijthof in Maastricht. (Je-weet-wel-de-plek-waar-Rieu-in-de-zomer-zijn-André-Rieu-Vrijthof-concerten-houdt… )

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals
Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: