Hotspot van de week: Burgerlijk in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt midden in het centrum van Maastricht.

Deze week: Burgerlijk in Maastricht

Als je gek bent op burgers dan kun je niet om Burgerlijk heen. Deze burgerbar is namelijk een begrip in de Limburgse hoofdstad. Het restaurant heeft een heerlijke industriële sfeer en serveert voor een fijne prijs lekkere burgers en friet. Ook kun je er bijzondere burgers zoals een zeewier-soja burger eten. Daarnaast kun je er ook prima gin-tonics drinken.

Lees ook: 3 x de leukste winkels in Wyck

Het restaurant zit in de hippe wijk Wyck (vlakbij het station in Maastricht). In deze wijk kun je naast heerlijk eten en drinken, ook heel goed shoppen. Niet de grote winkelketens vind je daar, maar vooral de wat kleinere exclusievere winkels. En gelukkig kun je ook overdag – als je het shoppen even zat bent – terecht voor een heerlijk kopje koffie bij Burgerlijk.

        

Let op: Je kan niet reserveren bij Burgerlijk, dus het kan voorkomen dat je even moet wachten. Take away is ook geen probleem.

Waar moet ik zijn?
Rechtstraat 37, Maastricht

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Vers. in Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: