De grote mascara test: Lancôme, L’Oréal en Guerlain

‘Zonder mascara voel ik mij naakt.’ Er is haast geen vrouw die nog nooit deze zin heeft uitgesproken. En het vinden van die ene echt goede mascara is bijna hetzelfde als de beste jeans ooit vinden waar je tien kilo lichter in lijkt dan je bent. Wie wil nou niet die droom-oogopslag? De zoektocht naar DE beste mascara gaat dan ook te allen tijden door.

Na tientallen mascara’s (tussen de vijf euro en de zestig euro) uitgeprobeerd te hebben hebben wij drie mascara’s geselecteerd die aan onze strenge eisen voldoen. Oftewel de mascara’s waar wij ’s ochtends heel erg blij van worden.

Lancôme Hypnôse Classic
Na deze mascara wil je eigenlijk geen andere mascara meer proberen. Het maakt je wimpers een stuk voller, zakt gedurende de dag niet in, geeft niet af en dit is misschien wel het allerbelangrijkste want het klontert niet. Je hoeft niet vijf minuten te klooien voordat je tevreden bent met het resultaat. Binnen twintig seconde ben je klaar om te gaan. Heel fijn als je ’s ochtends weinig tijd hebt.

Deze mascara krijgt van ons een 9,5! 

 

Lees ook: Musthave: De betaalbare make-uplijn van Balmain

L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara
Bijna iedere beauty liefhebber heeft het al maanden over deze mascara. YouTubers hebben het over een verbluffend resultaat. En ook op Instagram is de mascara populair. Dit product zou zelfs beter zijn dan de populaire mascara Better Than Sex mascara van Too Faced.

In het begin waren wij een beetje sceptisch. Om heel eerlijk te zijn gebruiken wij weinig make-up van L’Oréal Paris. Maar dit keer waren wij blij verrast. Het maakt je wimpers voller, zonder te klonteren en het blijft de hele dag zitten. Ook blijft er geen mascara achter op de glazen van je bril (heel belangrijk als je vaak een bril draagt) en overleeft het een fikse regenbui. Daarnaast is de prijs, zo’n 14,95 euro, een schappelijke prijs. Wij hebben er meteen een paar ingeslagen.

Deze mascara krijgt van ons een 9!

La Petite Robe Noire – Black Lashdress Mascara – van Guerlain
Toegegeven: we zijn in eerste instantie gevallen voor de looks van deze mascara. Je wordt ’s ochtends erg vrolijk en hebberig van deze mascara. En net als de little black dress (LBD) kan je deze mascara altijd gebruiken en zit het meteen perfect. Het opvallende aan deze mascara is het borsteltje: met het corps van het borsteltje, dat horizontaal wordt gehouden, kan je de wimpers volumeren, krullen en verlengen. Met het ronde kopje, dat verticaal wordt gebruikt, kan je het resultaat nog eens accentueren. Hallo droomoog-opslag!

Deze mascara krijgt van ons een 8! 

Lees ook: De make-up favorieten van Victoria Beckham

Please follow and like us: