Hotspot van de week: Vers. in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt midden in het centrum van Maastricht

Deze week: Vers. in Maastricht

Wil je heerlijk en gezond ontbijten of lunchen? Op een steenworp afstand van de Grote Markt zit Vers. Hier kun je onder andere terecht voor de lekkerste smoothies en verse soepen. Het mooie is ook dat de sapjes/smoothies ter plekke worden klaargemaakt en dat je vanuit je stoel mee kan kijken in de keuken.

Daarnaast maken ze ook heerlijke koffie en cappuccino. Ben je onderweg naar je werk of school? ‘To go’ is ook geen probleem. Dit geldt ook voor de heerlijke soepen. Waar je in steden als Amsterdam, Utrecht en Haarlem bijna op ieder straathoek een zaak hebt waar ze gezonde soepen en sappen verkopen, is Vers. in Maastricht redelijk nieuw. Wat ons betreft verkoopt het de beste sapjes van de stad. Oh en de prijs is fijn!

Waar moet ik zijn?
Grote Gracht 31, Maastricht

Nieuwsgierig naar meer hotspots?
Lees ook: Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals
Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: