H&M x Erdem: Koning van de bloemenprints maakt iedereen blij

Na Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Stella McCartney en Balmain is het donderdag zover: dan ligt H&M x Erdem in geselecteerde winkels. Het op en top Britse merk Erdem heeft al vele fans waaronder actrices Sienna Miller, Keira Knightley en Scarlett Johansson. Maar ook Kate Middleton (een van zijn grootste fans) en Michelle Obama worden geregeld in een jurk van Erdem gespot.

Londen
Aan het hoofd van het label staat de jonge Erdem Moralioglu. Hij won al talloze prijzen voor zijn ontwerpen, waaronder de Designer Of The Year tijdens de Britse ELLE Style Awards 2017. In 2005 startte Erdem het label in Londen en sindsdien wordt de ontwerper de koning van de bloemenprints genoemd. Dit komt ook heel erg terug in de collectie die hij voor H&M heeft ontworpen.

Baz Luhrmann
De collectie wordt op een bijzondere manier gepresenteerd. Aan de hand van een korte film, The Secret Life of Flowers gemaakt door de wereldbekende filmmaker Baz Luhrmann, maken we kennis met de nieuwe collectie.

Lig jij met een slaapzak voor de H&M? Wij in ieder geval wel (bij de vestiging in het centrum van Maastricht) en we hopen deze items te scoren:

 

Voor meer informatie ga naar de website van H&M.

Lees ook: Is dit dé must-have schoen voor de winter?

Please follow and like us: