Hotspot van de week: Kafethéa in Maastricht

Helaas is deze koffiebar dicht, maar hier vind je nu: Preps: Dit is de nieuwe healthy hotspot van Maastricht. 

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt midden in het centrum van Maastricht

Deze week: Kafethéa in Maastricht

Als je op zoek bent naar een koffiebar waar je rustig kan zitten en kan genieten van een heerlijke (vegan) taart dan ben je bij Kafethéa in Maastricht aan het juiste adres. Deze vegan bar heeft namelijk heerlijke gebakjes, cupcakes en ook bijvoorbeeld pancakes. Wij weten uit ervaring dat ze heerlijk zijn. Maar ze hebben ook duurzame koffie en thee. Hier wordt namelijk rekening gehouden met je gezondheid en met het milieu.

De koffiebar biedt plek om lekker te lezen, bij te kletsen of aan de lange gezellige tafel te werken. Naast de vaste klantenkring die Kafethéa al heeft opgebouwd weten inmiddels ook steeds meer toeristen het zaakje te vinden.

 

Waar moet ik zijn?
Mariastraat 6, Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht
Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals
Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

 

Please follow and like us: