Musthave: De betaalbare make-uplijn van Balmain

De droomsamenwerking van dit najaar: Balmain en L’Oréal Paris. De twee merken hebben de handen ineengeslagen en hebben uitgepakt met een limited edition lipstickcollectie. En zoals we gewend zijn van Balmain is de collectie uitbundig.

Dat L’Oréal ‘het doet’ met Balmain is voor veel fashionista’s groot nieuws, want normaal gesproken mag je diep in de buidel tasten voor een kledingstuk van Balmain. De lipstickcollectie werd in september tijdens de Paris Fashion Week geïntroduceerd en is sinds deze maand ook in Nederland verkrijgbaar. Voor de fijne prijs van 15 euro scoor je al een lippenstift.

Twaalf matte kleuren
De capsulecollectie van de populaire Color Riche lipstick van L’Oréal bestaat uit twaalf matte kleuren, die zijn onderverdeeld in drie ranges: Rock Tribe, Couture Tribe en Glamazone Tribe. Beide merken zijn van mening dat ‘elke vrouw is anders, elke vrouw is mooi’.

Persoonlijkheid
“We geloven in dezelfde dingen: in sterke vrouwen, in diversiteit en een nieuwe generatie, maar tegelijkertijd geloven we in couture en luxe. Ook vind ik L’Oréal een merk dat staat voor persoonlijkheid en zelfverzekerdheid, een boodschap die overeenkomt met die van ons.” Zo zegt Olivier Rousteing, ontwerper van Balmain, over de samenwerking met L’Oréal aan Harper’s Bazaar UK.

Bron: L’Oréal Paris

Lees ook: De make-up favorieten van Victoria Beckham

Doutzen Kroes en Lara Stone
Het kan ook niet anders dat Balmain en L’Oréal Paris flink uitpakken: ze hebben de mooiste vrouwen van de wereld aangetrokken voor de campagne. Onder andere Doutzen Kroes, Lara Stone en Luma Grothe laten zien hoe de collectie gedragen moet worden.

Lees ook: Is dit dé must-have schoen voor de winter?

 

Please follow and like us: