Hotspot van de week: Livin’ Room in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt midden in het centrum van Maastricht.

Deze week: Livin’Room in Maastricht

Je hebt het gevoel dat je in een grote gezellige woonkamer zit bij Livin’Room. Dit ontbijt- en brunchrestaurant zit in hartje centrum, maar wel  verstopt in een van de mooie zijstraten die Maastricht rijk is. Hierdoor heb je helemaal niet het gevoel dat je midden in het centrum zit, waardoor je in alle rust kan genieten van je brunch of lunch.

In de Randstad heb je heel veel van dit soort (koffie)tentjes als Livin’ Room. Maar waar je daar voornamelijk ‘hipsters’ en studenten treft, is in Maastricht juist het publiek heel gemêleerd.  Wat heel fijn is voor de verandering.

Bij mooi weer kun je ook heerlijk buiten zitten, waar je het gevoel krijgt dat je in je eigen tuin aan het genieten bent van bijvoorbeeld een lekkere kopje koffie.

Daarnaast is de bediening erg vriendelijk en maken ze heerlijke (soja) cappuccino.

Waar moet je zijn?
Heggenstraat 7, Maastricht

Lees ook: Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals
Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: