Beha’s mogen weer lekker zitten

Een paar jaar geleden waren ze bijna niet verkrijgbaar: beha’s zonder vulling. Maar tegenwoordig hangen de (lingerie)winkels vol met bralettes. Oftewel beha’s gemaakt van zachte, soepele stof zonder beugels en kussens.

Vrouwen willen dus weer ondergoed dat lekker zit. Geen rare extra bandjes of vullingen die bijna twee keer zou groot zijn dan je borsten zelf. Nee, gewoon een mooie bh die lekker zit. Maar wat zijn nou de mooiste bralettes, waar je ook je vriend of vriendin blij mee maakt en die ook nog eens lekker zitten…

Wij zetten onze favorieten op een rijtje:

Anine Bing
In de collectie van ex-model Anine Bing zit al jaren één van onze favorieten: de ‘Lace Bra with Trim’. Deze bh zit heerlijk en is goed te combineren met bijvoorbeeld een v-hals t-shirt. De Deense Anine begon haar gelijknamige label in 2012 en haar goedzittende bh’s werden al snel gewilde items. Die vaak uitverkocht zijn. Oh en sinds Kendall Jenner werd gespot in een bralette van Anine Bing zijn ze helemaal niet meer aan te slepen.

Bij PL-Line in Maastricht is het merk Anine Bing verkrijgbaar (Bredestraat 7A-01, Maastricht). 

Love Stories
Dit Nederlandse lingeriemerk – opgericht door Marloes Hoedeman – begon klein, maar groeide al snel uit tot een internationaal gewaardeerd lingeriemerk. Met onder andere vestigingen in Kopenhagen en Sydney. Hoedeman startte het label omdat ze geen geschikt ondergoed kon vinden. “Een beugelbh in de verkeerde maat zit niet comfortabel en het ziet er niet mooi uit. Love Stories heeft soft bras en dan is het een ander verhaal”, vertelde Marloes aan FashionUnited. Je kunt kiezen uit drie maten, wat weer voordelig is, want zo hoef je niet lang te passen. Dus niet uren worstelen in een te klein pashokje met een verkoopster hijgend in je nek of het wel ‘allemaal lukt’.

Bij Hudson’s Bay in Maastricht is Love Stories verkrijgbaar.

#Tipje: Je kan natuurlijk ook een voorbeeld nemen aan Kate Moss, Bella Hadid en Rihanna: gewoon geen bh aantrekken.

Lees ook: De make-up favorieten van Victoria Beckham

Please follow and like us: