Hotspot van de week: Brasserie Lodge7 in Vaals

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… De hotspot van deze week ligt verstopt in de heuvels van Zuid-Limburg.

Prachtig uitzicht
Bij brasserie Lodge7 kun je terecht voor een heerlijke brunch, lunch of diner, maar ook voor een kopje koffie, een borrel of een biertje. En daar krijg je gratis een prachtig uitzicht bij. Ook is het personeel bij Lodge7 erg vriendelijk, waardoor je je meteen op je gemak voelt.

Drielandenpunt
Hou je van wandelen? Dan zit je in de omgeving van Lodge7 goed. Het ligt aan de rand van het Vijlenerbos, een reeks bossen die grenzen aan België en Duitsland. Een heerlijke omgeving om tot rust te komen na bijvoorbeeld een hectische week. Daarnaast kun je bij de brasserie in de zomer heerlijk op het terras zitten en in de winter kun je er genieten van het mooie winterse Limburgse landschap.

Waar moet je zijn?
Epenerbaan 1, Vaals

Reserveren is handig!

Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Please follow and like us: