De make-up favorieten van Victoria Beckham

De eerste collectie van Victoria Beckham voor het make-up merk Estée Lauder was vorig jaar eigenlijk meteen uitverkocht. Niet zo gek dus dat er dit jaar weer een collectie is. En net als de vorige keer is de lijn geïnspireerd door Beckham’s lievelingssteden: Miami, Londen, New York, Los Angeles en Parijs.

De lijn bestaat uit 28 van haar favorieten producten: van een highlighter en een illuminating creme tot oogpotloden en lippenstiften.

Onze favoriet: Haar L.A. look
Alles wat Victoria aanraakt lijkt in goud te veranderen de laatste paar jaar. Ze is een gewaardeerde modeontwerpster, heeft een jaloersmakend leuk gezin, en bijna alle vrouwen zijn verliefd op haar stijl. Niet zo raar dus dat er een run is op de collectie.

Onze absolute favoriet is de lipgloss ‘Desert Heat’ van haar L.A. look. Volgens mevrouw Beckham is deze lipgloss onderdeel van haar signature look. Een relaxte look met nude glossy lippen, goud geaccentueerde ogen en een matte bronzer die elegantie met een L.A. attitude oproepen.

Tip
Maar deze tip van Posh Spice vinden wij goud waard, vooral als je een wat korte nacht hebt gehad. Een beige lijntje in het waterlijntje van je ogen geeft je direct een open, frisse blik volgens Victoria. Een duo-kohlpotlood kan dus ook dit jaar niet ontbreken in haar collectie, de ene kant van het potlood is zwart en aan de andere kant vind je de kleur vanille.

Enfin, je wordt erg hebberig van deze collectie. De prijzen beginnen rond de 35 euro. Het is niet overal verkrijgbaar, maar wel bij Hudson’s Bay in Maastricht.

Please follow and like us:

One Reply to “De make-up favorieten van Victoria Beckham”

  1. […] Lees ook: De make-up favorieten van Victoria Beckham […]

Reacties zijn gesloten.