Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en drinken. Keus genoeg. Maar wat zijn nou de coolste hotspots van het moment? Waar je moet zijn geweest… Mocht je binnenkort een dagje Maastricht doen, sla dan deze hotspot in ieder geval niet over.

Deze week: Piece of Cake 

‘Zoet eerst’ 
Lunchroom Piece of Cake zit eigenlijk altijd vol. Dit is niet zo raar, want wie is er nou niet gek op cupcakes of brownies? Het is bij Piece of Cake dan ook ‘zoet eerst’. Ze maken er een hele beleving van. Zoals de eigenaresse Noraly Franssen op de website van de lunchroom omschrijft: “het draait bij mij om de kleine details; een geurkaarsje of een leuk bloemetje doen soms wonderen. Een goed hartje in mijn cappuccino daar streef ik naar en misschien ontdekken jullie hem wel in jullie kopje?”

De zoetigheden zien er dan ook letterlijk uit om op te eten. Onze favoriet? De Red velvet- rocky road brownie. Maar er staat meer op de kaart. Je kan er ook gewoon terecht voor een gezonde lunch. Zo hebben ze heerlijke broodjes, salades en soep. En met mooi weer hebben ze een fijn terras buiten waar je kan genieten van het Maastrichtse zonnetje.

Waar moet je zijn:
Bredestraat 28, 6211 HC Maastricht

Lees ook: Noraly (25) stopte met haar studie en begon een lunchroom

Vergeet niet te reserveren!

Lees ook: 3 x de beste koffiebars in Maastricht

Please follow and like us:

2 Replies to “Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht”

  1. […] Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht […]

  2. […] Lees ook: Hotspot van de week: Piece of Cake in Maastricht […]

Reacties zijn gesloten.